Nieuws

Transavia start onderzoek naar incident op Schiphol

Deel dit artikel

Transavia is een onderzoek gestart naar aanleiding van het incident van gistermiddag, waarbij een vliegtuig van Transavia na de landing geëvacueerd moest worden in verband met een kleine brand bij het landingsgestel. 
“We betreuren dat dit incident is voorgevallen en zijn een grondig onderzoek gestart. Dit zal enige tijd in beslag nemen. Vanzelfsprekend ging onze eerste zorg uit naar de passagiers en bemanning. Een team van Transavia-collega’s is naar Schiphol geweest om de passagiers en de bemanningsleden op te vangen. Inmiddels zijn de passagiers naar huis. Wij zullen met hen in contact blijven de komende tijd,” aldus Marcel de Nooijer, algemeen directeur bij Transavia.
Brand
Gisteren is vlucht HV6730 van Sevilla naar Amsterdam geëvacueerd na landing op Schiphol vanwege een kleine brand bij het landingsgestel. Alle 180 passagiers en zes bemanningsleden zijn veilig van boord gekomen en opgevangen op de luchthaven. De reguliere operatie kon volgens planning doorgaan.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Opsteker voor reisbranche en internationaal reizen": VK haalt alle landen van rode coronalijst af

Volgende bericht

Herstel bij KLM: "We zijn er nog niet"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.