Nieuws

Transavia: vier nieuwe bestemmingen

Deel dit artikel

Transavia biedt in vergelijking met vorige winter ruim 123.000 extra stoelen aan. Behalve op de vier nieuwe routes wordt de extra capaciteit met name ingezet op het vluchtschema vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport.

Transavia vliegt in de winter 2018-2019 (vanaf 1 november 2018 tot en met 31 maart 2019) naar vier nieuwe bestemmingen. Amsterdam – Beiroet in Libanon wordt twee keer per week aangedaan. Beiroet, ook wel het Monaco van het Midden-Oosten genoemd, biedt alles wat je nodig hebt voor een ideale stedentrip. De juiste temperatuur, goede restaurants, winkels en een uitgebreid uitgaansleven.

Verder vliegt Transavia deze winter vanaf Schiphol Airport naar Eilat in Israël. Eilat is één van de bekendere Israëlische bestemmingen, en wordt naast Tel Aviv deze winter twee keer per week aangevlogen. Eilat staat bekend als ideale vakantiebestemming voor zonliefhebbers omdat het er bijna het hele jaar rond, zomers warm is. Eilat is een mooie aanvulling naast de bekende winterzonbestemmingen zoals Dubai en de Canarische Eilanden.

Vanaf Eindhoven Airport vliegt Transavia deze winter tot wel vier keer per week naar Krakau in Polen. Vanuit Amsterdam vliegt Transavia al naar Polen, naar Katowice. Met de nieuwe bestemming Krakau maken we deze populaire regio in Polen nóg beter toegankelijk voor reizigers vanuit Nederland.

Daarnaast vertrekt de luchtvaartmaatschappij deze winter vanaf Rotterdam The Hague Airport naar het Marokkaanse Nador. Nador was al een charterbestemming bij Transavia en wordt binnenkort ook direct boekbaar als lijndienst.

Met het toevoegen van de nieuwe routes Rotterdam-Arrecife en Groningen-Tenerife (later deze week) worden deze Canarische bestemmingen vanaf maar liefst vier Nederlandse luchthavens bediend: Amsterdam, Eindhoven, Groningen én Rotterdam.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Thomas Cook en TUI samen vanaf Groningen naar Gran Canaria

Volgende bericht

MSC Cruises komt met MasterChef At Sea

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."