Nieuws

Lancering Travel By Any Means: met oude Lada door Georgië

Willem van Houten (26) en Evert Brolsma (27) hebben in Georgië het Lada verhuur- en tourbedrijf Travel by any Means gelanceerd. Toeristen kunnen de oude, bergachtige Sovjet-parel in de ruim 30 jaar oude bolides ontdekken.

Van Houten, die ooit stage liep op de Nederlandse ambassade in Tbilisi: “De Lada is het symbool van de Sovjet Unie. Het is een auto met karakter. Georgië was vroeger de parel van de Sovjet-Unie en als je rondrijdt zie je waarom. De Lada maakt de ervaring extra bijzonder. De historie en de ziel van het land komen je toe, rondrijdend met een van de Lada’s is er geen ontkomen aan, of je nu in of uitstapt.”

Het Friese duo heeft ondernemerservaring in Georgië. Na een succesvolle crowdfundactie startten ze vorige jaar een motorverhuurbedrijf en reisbureau. Met de Lada’s wil het duo het land ontsluiten voor een breder publiek. Van Houten: “We kregen steeds meer aanvragen van niet-motorrijders We willen alleen niet met zomaar een autootje door het land sjezen, er zijn al genoeg grote verhuurbedrijven die dat doen en het is simpelweg niet de sfeer die we zoeken. Zoekend naar iets unieks en iets dat past bij het land, vonden we onze Soviet Bolides. Door de oude Soviet republiek rijden in een Lada laat vervoer en omgeving perfect in elkaar overgaan.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #44 van 3 november online

Volgende bericht

Pestuitbraak Madagaskar: nog geen negatief reisadvies...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.