Nieuws

Travel Counsellors beloont toppers met reis naar Oman

Onlangs vlogen veertien Travel Counsellors samen met Fred van Eijk (Managing Director) en Milka van Dam (General Manager) met KLM naar Oman voor een aangenaam verblijf in The Chedi Muscat, Turtle Beach Resort, Alila Jabal Akhdar en InterContinental Muscat.

Tijdens de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors Nederland en België in Eindhoven werden awards uitgereikt voor onder andere de beste nieuwe Travel Counsellor, hoogste omzet in het eigen touroperating systeem, beste Business Development en hoogste klanttevredenheidsscore. Alle winnaars en genomineerden werden naar aanleiding van hun geweldige prestaties uitgenodigd voor een exclusieve reis naar Oman, waar ze bij maar liefst vier prachtige accommodaties in de watten werden gelegd.

Fred van Eijk: “De toppersreis is elk jaar weer een beloning voor de Nederlandse en Belgische Travel Counsellors die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd. Deze keer reisden we af naar Oman. De reis werd mede mogelijk gemaakt door KLM en Visit Oman, waar wij hen zeer dankbaar voor zijn. Het sultanaat heeft zo veel te bieden; gastvrijheid, woestijn, bergen, het bezoek aan het schildpaddenreservaat en de prachtige accommodaties, alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke reis. En natuurlijk het onderlinge contact; de sfeer die onderling ontstaat is van onschatbare waarde.”

Mirelle Groenendijk (Winnaar award voor Hoogste Phenix Omzet): “Verrassend veelzijdig, hoogstaande kwaliteit, duizend-en-een-nacht en zeer bijzonder! Dat zijn de steekwoorden die bij mij opkomen als ik terugkijk op onze fantastische Toppersreis naar Oman. Wat een geweldige bestemming! De bevolking is zeer gastvrij, absoluut niet vrouwonvriendelijk en spreekt goed Engels. Natuurlijk was het erg warm, maar je hoeft niet gesluierd over straat, dus prima te doen. En ik had niet verwacht dat het land zó divers zou zijn. Naast het vriendelijke Muscat met veel laagbouw en het schildpaddenreservaat in Ras el Jinz bezochten we het prachtige gebergte in het binnenland en talloze wadi’s met waterbronnen. En wat zijn we overal super verwend! We verbleven in top-luxe en sprookjesachtige hotels en hebben heerlijk gegeten. En om dit samen met mijn Travel Counsellor Topper-collega’s te mogen ervaren was helemaal bijzonder. Weer één om in te lijsten!”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Nibud: Vakantie voor meer mensen te duur

Volgende bericht

Nieuwe bestemmingen Thalys slaan aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."