Nieuws

Travel Counsellors lanceert nieuwe bedrijfsfilm

Nieuw pand voor Travel CounsellorsTravel Counsellors heeft onlangs haar nieuwe bedrijfsfilm gelanceerd waarin wordt vastgelegd wie ze zijn en wat ze doen. De nieuwe bedrijfsfilm is een wereldwijde campagne en gelanceerd in alle 7 vestigingen van Travel Counsellors. De bedrijfsfilm geeft antwoord op de vraag “Wie zijn Travel Counsellors en wat maakt Travel Counsellors bijzonder?” De film geeft de emotie weer over hoe gemakkelijk en bevredigend het is om bij een persoonlijke Travel Counsellor te boeken. De film concentreert zich op een eenvoudig concept “Herinner hoe gemakkelijk het was om op vakantie te gaan.”

General Manager Fred van Eijk:  “het thema van de film “with us…it’s personal” is de kern van ons bedrijf. Het geeft weer waar Travel Counsellors voor staat – het opbouwen van persoonlijke relaties en er voor de klant zijn. Van het moment van boeken tot het moment van thuiskomen. ”

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #9: Marokko & All-Inclusive

Volgende bericht

Eerste Tapas&Training enthousiast ontvangen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."