Nieuws

Travel Impression lanceert actie voor reisagenten

Deel dit artikel

De nieuwe Travel Impressions Afrika-brochure is vanaf nu te bestellen via TWI. Met het uitkomen van deze nieuwe brochure lanceert Travel Impressions ook weer een speciale actie voor reisbureaus.

Business Development Manager Annemieke Seegers zegt hierover: “Toen wij in aanraking kwamen met de familie Schaap en hun bijzondere verhaal hoorden, wisten wij direct dat we daar iets mee moesten doen. In 2005 ruilden zij de bankierswereld in voor een wijnboerderij bij Stellenbosch, waar zij werkelijk fantastische wijnen op een duurzame manier produceren. Wijnen die een verschil maken en die iets teruggeven aan de lokale bevolking en de natuur. Met de opbrengst van SKAAP-wijnen is de ‘Children’s Foodure’ opgezet, een stichting die lokale kinderen voedt, kleedt en zorgt voor onderwijs. De etiketten van de flessen zijn ontworpen door onbekende lokale kunstenaars. Wij steunen graag dit mooie initiatief en bij elke Afrika boeking die je maakt in de periode 1 oktober-31 december 2019 ontvang je van ons dan ook een fles SKAAP Shiraz”.

Daarnaast lanceert de touroperator een tweede actie: elke Afrika boeking die tijdens deze periode gemaakt wordt dingt mee naar de hoofdprijs: een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt in Kasteel Engelenburg op de Veluwe. Dit is een van de beste en meest sfeervolle accommodaties in Nederland en je waant je hier een beetje in Afrika. De kamers zijn ingericht met Zuid-Afrikaanse accenten en in het bekroonde restaurant worden de gerechten veelal begeleid door gerenommeerde Zuid-Afrikaanse wijnen. Het verblijf is inclusief een high wine, waarbij je kennismaakt met enkele van deze bijzondere wijnen. Alle voorwaarden van de actie vind je op www.travelimpressions.nl/over-ons/Afrikaboekingsactie.

Ben jij nog niet bekend met het aanbod van Travel Impressions? Kijk dan op www.travelimpressions.nl en volg de touroperator op Facebook (Travel Impressions Nederland) en/of Instagram (Travelimpressions_int). Liever een persoonlijk bezoek en uitleg over het product? Neem contact op met de touroperator en zij kijken graag naar de mogelijkheden.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Thomas Cook Scandinavië verder als Vinggruppen

Volgende bericht

Thomas Cook Nederland failliet

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."