Nieuws

Travel Impressions en Jumeirah Hotels & Resorts nodigen jou uit

Travel Impressions houdt op 14 oktober aanstaande in samenwerking met Jumeirah Hotels & Resorts een heerlijk en informatief evenement. Kom je ook?

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een drankje, waarna genoten kan worden van een driegangenmenu inclusief drankjes en een presentatie over de mooie hotels van deze keten op diverse bestemmingen, zoals Dubai, Abu Dhabi, de Malediven en Mallorca.

Wanneer: 14 oktober 2019 van 18.00 – 22.00 uur
Waar: The Harbour Club, Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam

Aanmelden
Stuur een mailtje naar annemieke.seegers@travimp.com en je hoort zo spoedig mogelijk of hierbij aanwezig kunt zijn. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bestemming Grand Prix Sunny Cars 2019 bekend

Volgende bericht

Mattijs ten Brink van Transavia naar Sunweb Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."