Nieuws

Travelife award voor vijf accommodaties op Antillen

TUI Nederland nodigde accommodaties op de ABC-eilanden uit voor een Travelife audit waar de accommodaties onder meer gecheckt worden op energie-, water- en afvalmanagement, arbeidsomstandigheden en de relatie met de lokale gemeenschap. Vijf accommodaties op Curaçao en Bonaire hebben een Travelife award behaald.

Travelife Sustainability System is een wereldwijd onafhankelijk evaluatiesysteem op het gebied van duurzaamheid. Via het systeem kunnen accommodatieverschaffers advies inwinnen over hoe zij duurzamer kunnen werken. De merken van TUI Nederland geven de accommodaties met een Travelife award extra aandacht in de gidsen, bij de reisagenten, op de boekbare websites en via andere marketingkanalen. Op Curaçao behaalden Papagayo Beach & Lounge Resort en Morena Resort het Travelife award niveau. Op Bonaire zijn dit Plaza Resort Bonaire, Divi Flamingo Beach Resort & Casino en Captain Don’s Habitat.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

‘Best Business Travel Agency Award’ voor Munckhof

Volgende bericht

Luchthavens Japan voorlopig dicht na aardbeving

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."