2015Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro webmagazine #2

Het is zomer! Dat betekent dat TravelPro voor een paar weken haar wekelijkse frequentie verruimt naar tweewekelijks. Maar niet getreurd, om je toch te voorzien van het laatste nieuws, interessante artikelen, boeiende video’s en leuke weetjes komt TravelPro – in de tussenliggende weken – met een webmagazine.

In het webmagazine van deze week lees je meer over de ZRS-formule van D-reizen, blikken branchegenoten terug op de ramp met de MH17, blikken een studente en deskundige vooruit op de toekomst van het toerisme, vertelt Jeannie Vincent (The Travel Club) over haar eigen vakantie en krijg je een kijkje in de keuken van VisumCentrale.

Klik hier voor een directe link naar deze uitgave!. Ook zijn alle links die je tegenkomt doorklikbaar!

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Retailers furieus op Rob van der Poel (Hellas Travel)

Volgende bericht

Verdien staatsloten bij Bedsonline

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.