Nieuws

Travelscan: minimale daling boekingen herfstvakantie

Deel dit artikel

Travelscan: minimale daling boekingen herfstDe boekingen voor de herfstvakantie lopen ongeveer een halve procent achter in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, dat blijkt uit de ANVR Gfk Travelscan, zo melden diverse media. Vooral het aantal boekingen naar Turkije loopt erg goed met een stijging van rond de 11%. Spanje en Frankrijk doen het ook goed, ondanks dat er geen toename is van het aantal boekingen in vergelijking met vorig jaar. Het aantal boekingen naar Spanje laat een lichte daling zien van rond de 3%.

Gfk Retail and Technology Benelux brengt het boekingsgedrag van de Nederlandse consument in kaart uit cijfers die zijn gebaseerd op basis van boekingen bij ruim 1300 verkooppunten waaronder de reisorganisaties ANWB, D-reizen, Thomas Cook, Veluwegroep, Tui, Oad,  VakantieXperts, Sundio group, Terra Travel, Fox, Kuoni en Djoser.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Actueel #13

Volgende bericht

KLM en Schiphol willen scoren in Brazilië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.