Nieuws

TSi Solutions lanceert ‘TLC Group’

Om klanten op een breder gebied te kunnen adviseren en de neutraliteit te waarborgen, consolideert TSi haar consultancy activiteiten in een zogenaamde ‘TLC Group’. TSi Solutions heeft binnen haar onderneming het afgelopen jaar een duidelijk groeiende behoefte aan consultancy op ICT gebied kunnen waarnemen. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op de consultants van TSi, resulterend in een flinke toename van de consultancy activiteiten. Wim Smit, Directeur TSi Solutions Holding legt uit: ‘Door onze consultancy-activiteiten nu onder te brengen in de TLC Group borgen wij de neutraliteit van het advies en bieden wij de markt een verbreding van diensten. Op deze manier kunnen wij op de behoeften inspringen die onze klanten op het gebied van sales en marketing hebben en deze combineren met krachtige ICT-oplossingen. De samenwerking zal onze klanten zowel aan de omzet- als aan de kostenzijde toegevoegde waarde opleveren’.

Bekende managers
De TLC Group is een, op de internationale reis- en vrijetijdsindustrie gespecialiseerd, senior management adviesbureau. Verbonden aan de TLC Group zijn bekende senior managers en marketeers uit de reis & vrijetijdsbranche, waaronder Mochtar Velders (onder meer Center Parcs Europe, Sanoma Travel), Gerard Helming (onder meer Thomas Cook, transavia.com) en Hans van Driem (onder meer NBTC, Six Flags, Floriade). Ook de senior managers en consultants van TSi Solutions, zoals Ronnie Rokebrand (onder meer TSi Xentaur, Elmar Reizen) zijn vanaf heden via TLC inzetbaar. Meer hierover in TravelPro van volgende week.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nieuw: Adventure Cruises

Volgende bericht

Toerkoop: ‘Vakantie slimste investering spaarloon’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.