Nieuws

TUI gestart vanaf Rotterdam met vluchten naar Zuid-Europese eilanden

TUI is weer gestart met vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport (RTHA). Sinds 13 juli is er een operatie met zomervluchten naar de Zuid-Europese eilanden Rhodos, Kos en Zakynthos. Er wordt meerdere keren op deze bestemmingen vanaf RTHA gevlogen.

Ook op het Spaanse eiland Mallorca zou door TUI aanvankelijk vanaf Rotterdam The Hague Airport worden gevlogen. Door een negatief reisadvies van de Nederlandse overheid heeft TUI besloten per 16 juli deze bestemming uit het schema te halen.

“We zijn heel blij dat we onze passagiers weer vluchten vanuit Rotterdam kunnen aanbieden,” aldus Petra Kok van TUI. “RTHA is een populair vliegveld voor vertrek voor onze reizigers. Omdat het zomerseizoen relatief laat begon, zijn we voornemens om het naseizoen voor deze bestemmingen langer door te trekken.”

Stiller en schoner
De toestellen waarmee TUI vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn de nieuwe 737 MAX-vliegtuigen. Deze toestellen zijn stiller en schoner voor het milieu. “De vloot op RTHA bestaat geheel uit 737 Max. Deze nieuwe toestellen worden vooral ingezet in Europa. Deze jonge toestellen verbruiken veertien procent minder brandstof en zijn daardoor schoner. Bovendien is de Max tot veertig procent stiller dan haar voorganger.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Avila Reizen start samenwerking met European Safari Company

Volgende bericht

Ierland verwelkomt bezoekers met EU digitaal Covid-certificaat

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."