Nieuws

TUI lanceert de ‘dakterras borrel bij een local’

TUI komt met ‘borrelen op een dakterras’ bij een local tijdens een stedentrip naar Barcelona, Rome, Sevilla of Madrid met vertrek in oktober.

De lokale bevolking nodigt je klant iedere vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur of tussen 20.00 en 22.00 uur uit op hun dakterras voor een hapje en een drankje. De borrel wisselt per stad, maar TUI biedt je klanten in ieder geval drie hapjes en drie drankjes aan.

Hoe werkt het?
Als je in TUI Online een stedentrip naar Barcelona, Rome, Sevilla of Madrid boekt met vertrek in oktober, krijg je bij stap twee de mogelijkheid om ‘Borrelen op een dakterras’ te reserveren. Deze service is achteraf niet meer bij te boeken en het is belangrijk dat je de juiste datum en tijd voor je klanten reserveert. Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar TUI Online.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Neckermann: geen annuleringskosten citytrip

Volgende bericht

Lees TravelPro #32 van 11 augustus online

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."