Nieuws

TUI met AeroMexico naar Los Cabos vanaf januari 2020

Deel dit artikel

Vanaf januari 2020 biedt TUI de Mexicaanse bestemming Los Cabos aan, gelegen aan de westkust op het schiereiland Baja California. Er wordt gevlogen met een comfortabele Boeing 787 Dreamliner van AeroMexico.

De meeste Nederlanders bezoeken het schiereiland Yucatan, TUI fly vliegt zelf op Cancun. Maar aan de westkust bevindt zich ook veel ‘Mexicaans moois’. Bijvoorbeeld Puerto Vallarta, ook geen onbekende op de Nederlandse markt, het wordt aangeboden met vluchten van AeroMexico.

Los Cabos
Aan de westkust ligt op het langgerekte schiereiland Baja California de gemeente Los Cabos, met twee beroemde strandresorts; Cabo San Lucas en San Jose del Cabo. Nog onbekend op de Nederlandse markt, maar al helemaal omarmd door onze Engelse buren. En een hotspot voor de Amerikaanse jetset. Er bevinden zich zelfs drie RIU hotels in Cabo San Lucas:
– RIU Palace Baja California, een adults only hotel, geopend in december 2018
– RIU Palace Cabo San Lucas, een 24-uurs-all-inclusive hotel
– RIU Santa Fe met zijn vele zwembaden en glijbanen (en poolparty’s)

Het gebied Los Cabos is vooral bekend om haar prachtige stranden met bijzondere rotsformaties bij Land’s End, maar heeft ook roem verworven als Celebrity Hotspot en Party Paradise. Binnenkort volgt een meer uitgebreide introductie van het TUI aanbod in de badplaats Cabo San Lucas.

AeroMexico
Puerto Vallarta en Los Cabos worden aangeboden met AeroMexico, met een overstap in Mexico City. Er wordt gevlogen met een Boeing 787 Dreamliner, TUI biedt vanaf januari 2020 de vertrekdagen dinsdag en zondag aan. Manfred Lahey (Head of Product Long Haul TUI Nederland): “Ik ben erg blij dat we met deze vluchten van AeroMexico een nog completer vakantie-aanbod Mexico in de markt kunnen zetten. Cabo San Lucas is een badplaats die zeker tot de verbeelding spreekt en ik ben er trots op dat we dit nu op de Nederlandse markt kunnen aanbieden.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Schiphol CEO Dick Benschop: Emissievrije luchtvaart is mogelijk

Volgende bericht

BREAKING: THOMAS COOK FAILLIET

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.