Nieuws

TUI neemt Disma Reizen over

Het gaat om vijf reisbureaus en de maatwerkspecialist Beleef Reizen. De Disma-reisbureaus zijn toonaangevend in de regio Brabant en bevinden zich in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Eindhoven en Oosterhout (laatstgenoemde onder de naam Beins Travel).

TUI neemt zowel de vijf reisbureaus over, als de maatwerkspecialist Beleef Reizen, die in Tilburg is gevestigd. Werner van Disseldorp, eigenaar van Disma, zal voorlopig aan TUI verbonden blijven en zijn zeer brede ervaring en expertise delen. TUI zal met de verworven touroperatoractiviteit van Beleef Reizen, het aanbod maatwerkreizen beter faciliteren voor haar 134 reisbureaus en de TUI Mobiele Reisadviseurs.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland en Nico van der Veer, Directeur Reisbureaus en Mobiele reisagenten zijn bijzonder blij met deze mooie aanvulling. Nico van der Veer: “Zowel de winkels als de deskundige medewerkers van Disma zijn een mooie aanvulling en zijn meer dan welkom. Hiermee vullen we ook een aantal zogenaamde witte vlekken op die wij nog hadden in de regio”. Arjan Kers voegt daar aan toe “Werner is een ondernemer pur sang en heeft een prachtig bedrijf opgebouwd. Ik ben er trots op dat hij dit aan TUI toevertrouwt voor verdere groei en uitbouw van activiteiten”.

Werner van Disseldorp: “TUI is een van de mooiste bedrijven in onze business. Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat we als Disma Reizen tot de TUI familie gaan behoren. Wij hebben al zeer vele jaren een uitstekende samenwerking, ik kijk er naar uit om intensief betrokken te zijn bij de verdere ontwikkeling van de maatwerkreizen”

De medewerkers van de reisbureaus blijven in principe werkzaam op deze kantoren. Zij zijn het lokale gezicht naar de klanten en een belangrijke schakel in de klantbinding.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Meer passagiers voor KLM, met name richting Azie

Volgende bericht

Nieuwe mogelijkheden in EURAM’s offertes en roadbooks

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."