Nieuws

TUI sluit Vakantiebeurs af met recordomzet

Deel dit artikel

TUI heeft de Vakantiebeurs afgesloten met een recordomzet. Nico van der Veer (Directeur TUI Reisbureaus): “Na de drukte van vorig jaar hebben we extra adviesplaatsen toegevoegd. Tijdens de publieksdagen is het hard werken voor onze reisadviseurs. Maar zij zien dat als een feestje en de team spirit tijdens deze dagen is hecht en bruisend.”

Kras noteerde vooral veel rondreizen en behoorlijk wat mensen hadden zich laten inspireren door de presentaties van de tourleaders in de Kras presentatieruimte op de beurs.

TUI greep de vakdag op 9 januari ook aan als een mooi moment om de voortzetting van de vruchtbare samenwerking met de grote retailpartners te beklinken. Zowel de DTA (Veluwegroep) als TravelXL bezochten de TUI stand op de vakdag om de samenwerkingsafspraken formeel te bekrachtigen en te ondertekenen, D-rt had de afspraken eerder al afgerond. Arjan Kers (General Manager) en Dimitri Joannides (Manager Sales) waren beide aanwezig om de contracten te tekenen. Arjan Kers: “Het is duidelijk merkbaar dat de aantrekkende economie en het grote consumentenvertrouwen een positief effect hebben op de belangstelling en bestedingen aan vakanties.”

TUI merkt op dat eind februari doorgaans al 40% van de zomeromzet geboekt is. De zaterdagen zijn de drukste dagen en op basis van voorgaande jaren worden 13 en 20 januari getipt als de drukste boekingsdagen van 2018. Op de beurs werden vooral Zonvakanties binnen Europa geboekt, maar het aantal verre vakanties bleef daar nauwelijks bij achter. Favorieten op de beurs waren Griekenland, Turkije, Kroatië en Curaçao.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aantal consumenten Vakantiebeurs gestegen

Volgende bericht

Video - Hekkert over de ontwikkelingen bij EurAm

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."