Nieuws

Tulip Travel sluit zich aan bij VakantieXperts

Het Utrechtse Tulip Travel dat al meer dan 21 jaar in Vleuten, Utrecht en de Meern een prominente positie in de regio heeft bekleed sluit zich aan bij de franchiseorganisatie van VakantieXperts. De filialen in Vleuten en Utrecht worden toegevoegd aan het eigen netwerk van VakantieXperts. Het filiaal in de Meern wordt voortgezet door de filiaalmanager Jeanette Freeman. Zij sluit zich aan bij de franchiseorganisatie van VakantieXperts dat inmiddels 50 filialen telt. Diederieke Alferink, directeur VakantieXperts: ‘Een welkome uitbreiding in het midden van het land. De regio hebben wij al langere tijd in het vizier en het is prachtig dat we deze stap met een bedrijf als Tulip Travel, met een sterke positie in de vestigingsplaatsen, kunnen maken’.

VakantieXperts heeft tevens een overeenstemming bereikt om per omgaande uitsluitend het reisbureau van Harry Aarsse in Den Haag over te nemen. De activiteiten van het reisbureau worden overgedragen aan VakantieXperts en onder deze naam voortgezet. Harry Aarsse gaat zich volledig richten op de franchiseactiviteiten van Personal Touch Travel. VakantieXperts zal tevens de activiteiten van haar dochterbedrijf Maduro Travel (gespecialiseerd in reizen naar het Caribische gebied en Suriname) verhuizen van de huidige locatie in Den Haag aan het Noordeinde naar een nieuwe locatie. ‘Twee vliegen in één klap’ aldus Diederieke Alferink. ‘Harry Aarsse zocht een nieuwe locatie voor zijn groeiende franchiseactiviteiten en wij waren tegelijkertijd op zoek naar een nieuwe locatie voor Maduro. Onze wegen hebben elkaar gekruist en Maduro zal medio april het nieuwe kantoor betrekken dat deels een reisbureaufunctie heeft dat onder de naam VakantieXperts wordt voortgezet. Een verrijking van ons netwerk in Den Haag op een pracht locatie. We zijn er erg blij mee.’

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

KLM vernieuwd Business Class op Europese bestemmingen

Volgende bericht

Thomas Cook zoekt oplossing voor wegvallen Martinair

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.