CoronavirusNieuws

Tunesië stelt protocollen op voor inkomend toerisme

Tunesië opent haar grenzen vanaf 27 juni aanstaande en zegt klaar te zijn om weer toeristen te verwelkomen, volgens de procedures overeengekomen tussen de ministeries van gezondheid, toerisme en cultuur. Dat laat het verkeersbureau vandaag weten.

Inwoners uit alle landen kunnen Tunesië bezoeken zolang zij zich aan de volgende voorwaarden houden:

– De reiziger dient een negatieve covid-test uitslag bij zich te hebben voor het inchecken van zijn vlucht, dat niet ouder is dan 72 uur, met zijn naam dat overeenkomt met zijn paspoort en/of ID-kaart.
-De reiziger stemt in om de temperatuur te laten checken bij aankomst.
-De reiziger dient een gezondheidsverklaring in te vullen vóór vertrek van de luchthaven, dit kan ook elektronisch.
-Toeristen in groepen zullen worden vervoerd naar hun hotel met touringcars, die aan de regels van het gezondheidsprotocol van het Tunesische toerisme voldoen.
-De reiziger geeft toestemming om te verblijven in hotels die het gezondheidsprotocol van het Tunesische regering navolgen.
-De toeristen is toegestaan om musea, monumenten en archeologische trekpleisters te bezoeken, mits zij zich aan het gezondheidsprotocol houden.
-De overheid is ook verantwoordelijk voor het laten nemen van een PCR-test van de toerist op zijn verzoek, of van zijn land van herkomst, vanaf de zesde dag van zijn aankomst in Tunesië.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Transavia schikt rechtszaak om vouchers, KLM vraagt om uitstel

Volgende bericht

Topman D-rt Groep: “Voor iedereen in de reisbranche zijn het spannende tijden”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."