Nieuws

Twee prestigieuze onderscheidingen voor Travel Counsellors

Travel Counsellors is voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Growing Business of the Year’ in de categorie ‘grote bedrijven’ tijdens de Amazon Growing Business Awards 2018. Daarnaast kreeg de organisatie de titel ‘Best Independent Travel Agency’ tijdens The British Travel Awards 2018.

Sinds de lancering in 1999 zijn de Amazon Growing Business Awards de meest erkende en gerespecteerde onderscheidingen in de UK voor succesvolle MKB-bedrijven en ondernemers. De juryleden prezen het bedrijfsmodel met het aanhoudende financiële succes en twaalf opeenvolgende jaren met een recordgroei. “De groei van het bedrijf is onder andere te danken aan de focus op mensen. Van klanten en Travel Counsellor tot de support teams op de hoofdkantoren, de mens staat bij Travel Counsellors altijd voorop”, aldus de organisatie.

De British Travel Awards is de grootste en meest invloedrijke consumentenprijs in de vrijetijdssector. Travel Counsellors werd geprezen voor zijn focus op mensen en voortdurende investeringen in de ontwikkeling van technologische platforms, wat heeft bijgedragen aan de aanzienlijke groei.
Fred van Eijk (Managing Director) aan het woord: “We zijn allemaal heel trots op de Amazon Growing Business Award 2018. Een bewijs voor de succesvolle groei van alle zelfstandige Travel Counsellors in diverse landen en ook Nederland en België. Natuurlijk ook een groot compliment voor mijn collega’s waar dan ook ter wereld voor hun effectieve ondersteuning aan onze franchisenemers. De Winnaar van de Award voor ‘Best Independent Travel Agency’ in Groot-Brittannië is ook een prachtige onderscheiding en een bewijs hoe krachtig de klanten onze service en kennis omarmen.”

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Holland America Line neemt Nieuw Statendam in ontvangst

Volgende bericht

Sunny Cars komt met vroegboekkorting én gratis Flexservice

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."