Nieuws

Uitbreiding en verhuizing Travel-Team

In 2006 openden de deuren van Travel-Team, een reisadviesbureau met een nieuwe formule: ‘dynamic packiging’ met optimale informatie- en servicevoorziening van de reisadviseurs die ervoor zorgen dat de klant een prachtige reis op maat krijgt geheel naar eigen wens.

Inmiddels is gebleken dat de fysieke entree van Travel-Team voor veel adspirant reizigers een (te) hoge drempel betekent. Daarnaast bleken er meer FTE’s vereist om de continuïteit van voldoende beschikbare reisadviseurs op elk dagdeel te optimaliseren. Inmiddels zijn voor beide zaken oplossingen gevonden: uitbreiding en verhuizing. Aanstaande donderdag verhuist Travel-Team daarom naar de Walstraat 40 – 42 te Oss waar een gloednieuw reisadviesbureau wordt geopend. Gezien de joint venture met Globe Groep BV vindt de integratie van Reisburo Globe Oss tevens plaats in dit pand om op deze manier meer volume te creëren net zoals versterking met twee collega reisadviseurs, Monique en Saskia.

In TravelPro nummer 39 vind je een uitgebreid interview met directeur Marielle Henzen – van Boekel.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Lancering ‘Glamping Magazine’

Volgende bericht

FOTO'S & FILM: Thomas Cook gidspresentatie Tunesië groot succes!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."