Nieuws

Uitbreiding voor Oad’s WebScope

Deel dit artikel

Oad Reizen heeft het reserveringssysteem WebScope uitgebreid met een aantal functionaliteiten. Verder heeft de homepage een metamorfose ondergaan waarbij belangrijke informatie zoals lopende campagnes, eerder boekbare producten, commerciële uitingen etcetera duidelijk en prominent worden weergegeven. Waar voorheen nog veel informatie werd gedeeld op de reisagentensite is deze informatie geïntegreerd in het vernieuwde WebScope.

Marieke Jansen, sales manager: “Zoeken naar reisaanbod is sterk verbeterd en overzichtelijker. Waar je voorheen alleen kon zoeken op gids, kun je nu onder andere vrij zoeken op bestemming, plaats, naam accommodatie, reisnummer, type vervoer, soort reis of zelfs verzorging. Ook combinaties zijn mogelijk. Nadat de resultaten worden getoond kun je door middel van verschillende filters je zoekopdracht verder verfijnen. Een ander enorm pluspunt is dat in één overzicht wordt weergegeven wat de prijzen zijn, de beschikbare vertrekdata, reisduren, het aantal personen, carrier en de luchthaven. Ook is meteen duidelijk of de reis op aanvraag is en of het een aanbieding betreft’’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisbranche in de media: It reisburo Internoord docht der alles oan

Volgende bericht

Panagopoulos: ‘Veel lof voor snel handelen Travel Managers Egypte-situatie’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.