Nieuws

(Update) AIDAPerla is vrijgegeven; passagiers mogen er weer op en af

Passagiers mogen sinds 12.30 uur het cruiseschip in Rotterdam weer op en af. Eerder deze ochtend werd alarm geslagen om een groot aantal zieken aan boord, waarschijnlijk het norovirus.

Ondanks alle maatregelen zijn er vanochtend toch passagiers vertrokken op een excursie. Maar volgens de Veiligheidsregio was er vanmorgen nog geen sprake van een noodsituatie, na tienen is er alarm geslagen. Enkele bussen met daarin de passagiers die wel zijn vertrokken op excursie, zijn stilgezet door de gealarmeerde chauffeurs. Andere bussen zijn teruggereden naar het schip. Zij werden zo lang opgevangen in een cruiseterminal. Volgens de Veiligheidsregio vertonen de mensen die van boord zijn gegaan geen ziekteverschijnselen en is er ook geen besmettingsgevaar. Naar verwachting mogen zij in de loop van de middag weer het schip op en wordt de reis volgens het normale schema hervat.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

SGR- en SGRZ-vrijstelling voor Teldar Travel

Volgende bericht

Eurowings: uitbreiding Düsseldorf - New York City

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."