Nieuws

USA volop in de aanbieding bij airberlin

Airberlin houdt de komende week een USA-special voor de reisperiode van 1 september 2014 tot en met 28 februari 2015. Het opvallendste actietarief geldt op de route Düsseldorf – Miami (v.a. € 509) dat airberlin dagelijks non-stop vanaf Düsseldorf Airport aanvliegt. Tot en met 10 juni gelden eveneens actietarieven naar Fort Myers (v.a. € 549), Chicago (v.a. € 549), New York (v.a. € 569), en Los Angeles (v.a. € 819). Op verre vluchten genieten airberlin-passagiers van individueel inflight entertainment – zowel  in de nieuwe Full Flat Business Class als in de Economy Class. Raadpleeg de GDS of partner.airberlin.com voor alle reisperiodes, tarieven en om te boeken. Als de herfstvakantie in de Nederlandse regio’s Midden en Zuid en in Vlaanderen begint, is deze in Nordrhein Westfalen net voorbij: De beschikbaarheid vanaf Düsseldorf Airport is hierdoor veelal zeer goed. De treinreis naar Düsseldorf is v.a. € 19 per enkele reis te boeken. Parkeren is er mogelijk vanaf € 44 voor een week.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Win tickets Sensation via Jij & KLM

Volgende bericht

Gerrit Slot vertrekt bij TUI Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.