Nieuws

Vacansoleil lanceert ‘Cadeau cheque’

Vacansoleil Camping Holidays heeft met de cadeau cheque een nieuwe vakantie-waardebon geïntroduceerd. Klanten kunnen zelf het bedrag van de cheque bepalen en vervolgens cadeau geven aan bijvoorbeeld familie of kennissen. Vacansoleil speelt hiermee in op de toenemende vraag van klanten naar een cheque waarvan ze zelf de waarde kunnen bepalen. De cadeau cheque is daarom gelanceerd om (delen van) een vakantie cadeau te geven. Op de cheque kan elk bedrag naar keuze worden ingevuld. Er worden geen verzendkosten berekend. De ontvanger kan de cheque gebruiken als betaling voor een Vacansoleil-vakantie of een gedeelte daarvan. Betalen met meerdere cheques kan ook. Elke cheque heeft een unieke code die bij boeking van het totaalbedrag in mindering wordt gebracht. Indien de waarde van de cheque groter is dan die van de gekozen accommodatie blijft het restantbedrag eigendom van de klant voor een volgende vakantie. Het is tevens mogelijk om de cheque(s) te gebruiken voor eventuele extra’s zoals verzekeringen, babypakketten, Michelinkaarten of entree-tickets voor pretparken. De cheque is geldig op alle Vacansoleil-campings; er is geen geldigheidslimiet.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

‘Active Scotland’ jaar van start

Volgende bericht

Gewapende overval op Toerkoop Reisburo Van Gerwen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.