Nieuws

Vakantiepanel.nl heet 3000ste expert welkom

Deel dit artikel

Vakantiebeoordelingssite Vakantiepanel.nl heeft sinds kort de beschikking over meer dan 3 000 experts uit de reisbranche. De site geeft een zo reëel mogelijk beeld van een vakantiebestemming mede door reviews van specialisten en kenners.

Vakantiepanel.nl zag de afgelopen maanden het aantal experts stijgen. Het merendeel van de experts is werkzaam voor Oad, Globe, D-reizen maar ook medewerkers van onder andere Thomas Cook, Holland International en VakantieXperts sluiten zich aan bij het grote gezelschap van kenners en specialisten.

Daan Lodewijks, general manager Vakantiepanel.nl: “Dit grote aantal experts is een sterke duw in de goede richting! Vakantie-ervaringen worden al jarenlang op diverse websites geplaatst maar wij merken dat consumenten steeds meer waarde hechten aan kwalitatieve reviews. Één slechte ervaring over bv. het restaurant is geen reden meer om het hotel niet te boeken. De mening van experts is natuurlijk objectiever en gedetailleerder dan de mening van individuele klanten, waarvoor het toch vaak een subjectieve momentopname is. Experts letten vaak op andere details en zijn goed in staat prijs en kwaliteit tegen elkaar af te wegen”.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Mondial Assistance waarschuwt reizigers voor financiële tegenvallers

Volgende bericht

Reisburo Actueel #11

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."