CoronavirusNieuws

VakantieXperts Lunteren en Reisbureau Reisgraag.nl nieuwe leden DTA

DTA breidt wederom haar achterban uit middels toetreding van de aandeelhouders VakantieXperts Lunteren van reisondernemer Betine Steenbeek en Reisbureau Reisgraag.nl van reisondernemer Thomas Lenting.

Met de komst van beide bedrijven geleid door de jonge en enthousiaste ras ondernemers staat de teller voor DTA op dit moment op 31 aandeelhouders. De RvC en directie van DTA zijn zeer verheugd met deze aanvulling en zien uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. De toetreding middels een aandelen overdracht zal op korte termijn notarieel worden afgerond.

In juni sloten dertien voormalige franchisenemers van VakantieXperts zich al bij DTA aan. Met Betine Steenbeek erbij komt de VX-teller op veertien.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Nederland mogelijk rood op ECDC-lijst: vakantiegangers de dupe

Volgende bericht

“Alle reizigers bij terugkomst testen”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.