Nieuws

Verken Marokko met het spectaculaire agententarief van Isropa

Het is nu mogelijk om met Isropa het prachtige Marokko te gaan verkennen met een spectaculaire aanbieding. Isropa biedt vliegtickets aan naar Marokko met transavia.com voor € 99.
De aanbieding is geldig voor reisagent met één medereiziger. Cultuur opsnuiven in Marrakech, een rondreis naar alle Koningssteden, fly-drive of lekker genieten van de winterzon in Agadir. Alles is mogelijk in Marokko. De aanbieding is geldig van vrijdag 3 december 2010 tot en met 11 februari 2011. Ook in de kerstvakantie mag er gebruik gemaakt worden van de aanbieding. De reisduur die geboekt dient te worden is 8 of 15 dagen. Naast de vliegtickets is het ook mogelijk om een landarrangement te boeken bij Isropa. Wanneer je naast de vliegtickets ook nog een landarrangement boekt ontvang je de standaard reisagentenkorting van 5% met behoud van commissie.

Voor meer informatie over de landarrangementen van Isropa neem je een kijkje in de Isropa Marokko winter 2010-2011 brochure. Reisagenten die geïnteresseerd zijn in de aanbiedingen dienen een e-mail te sturen naar salesinfo@isropa.nl. Het reisagententarief is geldig zolang de voorraad strekt en Isropa behoudt zich het recht voor aanvragen te weigeren.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Verkoop meer reizen door geuren

Volgende bericht

Reisagenten kokkerellen met Austrian Airlines

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."