Nieuws

Verkoop Sawadee via Arke en HI-reisbureaus

Deel dit artikel

sawadeegrDit is een opmerkelijke stap voor een bedrijf dat zich tot voor kort profileerde als 100% direct-seller. De belangrijkste reden is behoefte aan persoonlijk contact met de klant.
 
Sawadee Reizen biedt actieve en avontuurlijke rondreizen in kleine groepen aan. Duurzaamheid speelt daarin een belangrijke rol. De focus van Sawadee ligt op verre reizen; daarnaast worden groepsreizen naar Europese bestemmingen en een breed scala aan Poolreizen aangeboden. Hans Lagerweij, directeur Sawadee: ‘Wij merken dat juist bij ons soort reizen er een sterke behoefte is bij de klant aan persoonlijk contact. Wij zijn ervan overtuigd dat het deskundige personeel van Arke en Holland International Reisbureau, ondersteund door onze eigen ervaren verkoopafdeling, de klant nog beter kan bedienen.’ Nico van der Veer, directeur reisbureaus TUI Nederland: ‘We zijn er trots op dat we de reizen van Sawadee vanaf nu in onze winkels gaan verkopen. De avontuurlijke groepsrondreizen van Sawadee zijn een aanwinst voor het assortiment in onze reisbureaus.’


Deel dit artikel
Vorige bericht

Novasol neemt Cuendet over

Volgende bericht

Julius ter Haar neemt Oad-stokje over

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.