Nieuws

Vervolg kort geding tegen initiatiefnemers Travel Club

Deel dit artikel

Het kort geding tegen Jeannet en Bart Gijsbertsen dat 2 februari diende, verliep conform de verwachtingen van StarBookers aldus Ruud Swart (Directeur). De eis is naleving van de overeenkomst, die door Jeannet en Bart Gijsbertsen uit Ede eenzijdig is opgezegd. Jeannet en Bart Gijsbertsen bestrijden dit en blijven bij hun mening dat StarBookers niet de gemaakte afspraken is nagekomen.

Het kort geding is aangespannen door Ruud Swart die Gijsbertsen houdt aan het contract dat zij hebben afgesloten voor de afhandeling van de boekingen van de mobiele reisadviseurs. Tijdens het kort geding heeft de rechter de zitting geschorst en de advocaten verzocht toch nog eens te kijken naar een mogelijkheid om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Beide partijen hebben toegezegd de komende weken overleg te plegen via de advocaten en te zoeken naar een werkbare situatie. De termijn die hiervoor gesteld is bedraagt twee weken. Na deze termijn kan, indien wenselijk, een verlenging aangevraagd worden van nogmaals twee weken. Mocht men er dan nog niet uitkomen zal de rechter alsnog uitspraak doen.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Stelling van de Week #5

Volgende bericht

Win dit weekend een duikvakantie naar Aruba

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."