NieuwsVideo

Video & foto’s: Jeroen, Terry en Bram aangekomen in Den Haag met petitie

Jeroen ‘t Hart, Terry van den Berg en Bram Beurskens zijn in drie dagen vanuit Tilburg via Geertruidenberg, Dordrecht, Rotterdam en Delft vandaag lopend aangekomen op het Binnenhof in Den Haag om de petitie ‘help de reisbranche overleven’ aan te bieden.

De petitie ‘help de reisbranche overleven’ startte enkele weken geleden. Er wordt hiermee aandacht gevraagd voor deze kleinere ondernemers die als een van de eerste branches ‘op slot’ ging en vermoedelijk ook weer als een van de laatsten ‘open’ kan. “Zonder extra steun zal 75% van deze reisondernemers binnen nu en een jaar haar deuren moeten sluiten. Ondanks code geel voor diverse landen binnen Europa staan nog maar weinig mensen te popelen om op reis te gaan of een reis te boeken. Reizen buiten Europa zit er volgens de ANVR deze zomer ook niet meer in. Een reisadviseur krijgt in Nederland echter pas betaald als de klant daadwerkelijk op vakantie is gegaan. Dit betekent dat deze branche vanaf november al gratis aan het werk is geweest, want alle toen geboekte reizen werden door overheidsmaatregelen vanaf 15 maart jl. geannuleerd”, laten de initiatiefnemers weten.

Bekijk hieronder de foto van vandaag. Het drietal wordt feestelijk ingehaald door collega’s.

Jeroen ‘t Hart, Terry van den Berg en Bram Beurskens zijn vanuit Tilburg via Geertruidenberg, Dordrecht, Rotterdam en…

Posted by TravelPro on Friday, 26 June 2020

 

Bekijk hieronder de video van de eerste dag:

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Een goed gesprek met... Peter Vroom

Volgende bericht

De (zeik)snor

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."