NieuwsVideo

Video – Harm Kreulen (KLM Nederland) voorafgaand aan eerste vlucht naar Curaçao

Voorafgaand aan de eerste vlucht naar Curaçao van KLM sprak Harm Kreulen (directeur KLM Nederland) de passagiers toe.

“Drieënhalve maand geleden sloot Amerika haar grenzen en heel snel daarna – als een domino-effect – sloten andere landen de grenzen. De hele reisindustrie – van airline tot hotel en van touroperator tot reisagent – kwam tot stilstand. Dat heeft heel lang geduurd. In die maanden is er ook veel gebeurd. We zijn nu weer langzaamaan aan het opstarten. KLM vliegt in de maand juli naar 75% van al onze Europese bestemmingen en naar 80% van onze intercontinentale bestemmingen. In capaciteit is dit niet meer dan 30%, omdat de frequentie naar die bestemmingen laag is. Ik moet er wel bij zeggen dat de helft van die intercontinentale vluchten vrachtvluchten zijn. Het komt een beetje los, maar we hebben nog een lange weg te gaan.”

Bekijk hieronder de video.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. […] VIDEO – Harm Kreulen (KLM Nederland) voorafgaand aan eerste vlucht naar Curaçao (Travelpro) […]

  2. […] Video – Harm Kreulen (KLM Nederland) voorafgaand aan eerste vlucht naar Curaçao  TravelPro Video – Harm Kreulen (KLM Nederland) voorafgaand aan eerste vlucht naar Curaçao  TravelPro […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Aeromexico vraagt bescherming aan tegen faillissement

Volgende bericht

333travel voegt acht landen toe aan aanbod

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."