FilmarchiefNieuws

(Video) NCL: alleen nog premium all inclusive

Norwegian Cruise Line (NCL) introduceerde gisteren Premium All Inclusive voor de Nederlandse markt. “Alle andere pakketten vervallen daarmee”, aldus Christian Böll (Managing Director EMEA) tegenover TravelPro. “We zijn een bedrijf van 50 jaar jong en in die jaren hebben we continu de grenzen doorbroken van de traditionele cruisebranche. Met dit nieuwe concept doen we dat weer.”

De cruisemaatschappij introduceerde het concept eerder al op de Duitse markt en daar waren de reacties positief volgens Böll. “De trade partners vinden het geweldig. Ze hoeven veel minder uit te leggen aan klanten die een cruise willen boeken. Drankjes, koffie, wijnen, fooien, alles is inclusief. No surprises!”

Lees verder onder de video.


Premium All Inclusive wordt beschikbaar op alle schepen van NCL. Op onder andere de Amerikaanse markt wordt het concept vooralsnog niet geïntroduceerd. “Het kan dus inderdaad zijn dat je als Nederlander naar Hawaï gaat op basis van het Premium All Inclusive, terwijl  je Amerikaanse buurman een ander pakket heeft”, aldus Böll.

Meer in TravelPro #14 die volgende week verschijnt.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Hennie Opdam
    1 april 2017 at 18:36

    Nu alleen nog de free wifi (zoals in alle moderne hotels) en de Nederlandse passagiers komen ook weer! En dus na 4/5 jaar weer groei??

Vorige bericht

Twente Airport open als burgerluchthaven

Volgende bericht

Schiphol aangesloten op FlixBus netwerk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.