De Summer Cities flyers zijn weer verspreid onder de reisagenten. Sunair pakt weer groots uit met gratis extra’s bij méér dan twintig steden. Bij boeking van een pakketreis in de maanden juni, juli en augustus krijgt de klant, naast de Time to Momo gids (t.w.v. € 16,95), tevens een leuke gratis extra. Denk hierbij aan een fietstour door Central Park, tapas eten in Madrid, een Grand Tour boottocht door Kopenhagen, OV-kaart in Berlijn, een hop-on hop-off boottour over de Seine in Parijs en nog veel meer. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot wel €78 per persoon. In SJORS staan de gratis extra’s per stad vermeld en tevens kunnen hier flyers gedownload worden die gedeeld kunnen worden via social media. Sunair heeft ook weer veel gratis nachten kunnen vastleggen waar de klant van kan profiteren. Deze zijn allemaal terug te vinden in SJORS.

BBQ of gourmet
De Summer Cities zijn natuurlijk heel aantrekkelijk voor de klant, maar ook de reisagent profiteert tijdens de Summer Cities, want er kan weer gespaard worden voor de BBQ of gourmet voor het hele team. Voor veel reisagenten een jaarlijks terugkerend uitje. Gezellig met de collega’s (en wellicht partners) BBQ-en op (bijna) elke gewenste plek. Volledig verzorgd inclusief borden, bestek etcetera. Wel nog even inschrijven op SJORS! En boek zoveel je op kunt.

Sunair’s Stad van de Maand
Sunair’s Stad van de Maand is al zes jaar een hit. “De reisagent heeft zo ook iedere maand iets leuks om te delen op social media en middels de nieuwsbrieven. Ze kunnen de klant ook iets extra’s aanbieden wat over het algemeen erg wordt gewaardeerd én mensen op ideeën brengen. De gratis Time to Momo stadsgids maakt de pakketreis compleet”, aldus Linda Andeweg (salesmanager Sunair Vakanties). Desgewenst wordt de Stad van de Maand flyer gepersonaliseerd.

Expedities
Daarnaast staat er weer een aantal expedities naar Parijs en Londen op het programma. De expeditie-studiereizen worden zeer goed beoordeeld. Samen met je collega-reisagent een stad verkennen aan de hand van opdrachten. Je komt op de plekken waar je geweest ‘moet’ zijn, ervaart hoe het OV in de stad werkt en bezoekt een aantal hotels. Als je het goed aanpakt blijft er ook tijd over om een terrasje te pakken!

Nog meer nieuws
Sunair komt binnenkort met iets nieuws, namelijk de DIY studiereizen. De bestemmingen en spelregels van deze studiereizen worden volgende week bekendgemaakt…

Video! De sales-meiden van Sunair maakten een leuk filmpje. Klik snel hier.