23 TUI-reisprofessionals mochten vorige maand samen met hun kind Europa-Park ontdekken. Tevens een primeur, want het was de eerste ouder-kind-studiereis per trein.

De groep vertrok op zondag 23 oktober om 8.30 uur vanaf Utrecht en kwam vijf en een half uur later aan op station Ringsheim/Europa-Park. Henk Groenen (Europa-Park): “Sinds kort heet het station in Ringsheim, gelegen op 2,9 kilometer van Europa-Park, Ringsheim/Europa-Park. Hier stopt ook de ICE Frankfurt-Milaan en vanaf half december ook de TGV Inoui vanuit Parijs en Bordeaux. Na aankomst is de groep naar ons resort gebracht. De deelnemers verbleven in hotel El Andaluz, een van de zes themahotels. El Andaluz is boekbaar via TUI. Alle hotels zijn overigens voor reisagenten ook gewoon direct boekbaar. Niet alleen werd er tijdens de reis kennisgemaakt met Europa-Park, maar ook met het waterpark Rulantica. Met de gratis shuttlebus die het waterpark, plus hotel “Krønasår”, verbindt met het attractiepark kon iedereen hier op eigen gelegenheid naartoe. Rulantica is iedere dag tot 22.00 uur geopend en zeker als het donker wordt zorgt de verlichting voor een bijzondere sfeer.”

Bekijk hieronder wat enkele deelnemers van de reis vonden en lees een uitgebreid verslag in de nieuwste editie van Travelpro die binnenkort verschijnt.