Blogs

Vincent Hekkert: Europa

Zoals wellicht bekend biedt EurAm haar oplossingen niet alleen in Nederland aan. Ook in België en Frankrijk maken reisagenten volop gebruik van Creative PackagingTM.

Ik volg de politiek op de voet en hoor zeer veel verschillende meningen over Europa. Het is een complexe en lastige kwestie, moeilijk om een eigen mening te vormen.

Voor het bedrijf EurAm is het echter kristalhelder. Het huidige Europa heeft ons geen windeieren gelegd. Hoe anders kan een bedrijf als EurAm zo international werken. Zonder enige restricties kunnen reisagenten bij ons boeken. De belangstelling van landen als Polen en Zweden voor ons product wordt ook steeds concreter.

Prachtig ook om de verschillende culturen binnen Europa bij EurAm te zien terugkomen. De directheid (lompheid?) van Nederlanders. De lange lunches, inclusief wijn, in Frankrijk. Het bescheiden karakter van de Belgen.

Elke meeting op ons hoofdkantoor weer verbaas ik mij over de grote verschillen tussen deze drie landen. Acties die in Nederland werken zouden in Frankrijk compleet floppen en andersom. Toch leren wij veel van elkaar. We brainstormen, we sparren, we behalen resultaten. Sleutelwoord? Respect.

Vincent Hekkert (Business Development Manager EurAm)

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Floris Fluitsma vertrekt bij Sawadee Reizen

Volgende bericht

FILM: Lovende woorden voor van der Heijden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.