Nieuws

Virtuele zonvakantie nu werkelijkheid

De virtuele zonvakantie is sinds gisteren een feit. Volgens WeFlyCheap.nl, de bedenker van deze vakantie, is het een full senses ervaring die nauwelijks van een reguliere zonvakantie te onderscheiden is. De virtuele zonvakantie is een geheel nieuwe en unieke manier van vakantie vieren. Je hoeft niet per se naar de Malediven of Curaçao om een echte zonvakantie te beleven, maar kan gewoon in Nederland blijven met alle voordelen van dien.

Ruud Raaijmakers van WeFlyCheap.nl legt uit wat de ervaring inhoudt: “Wanneer je de Virtual Reality bril opzet, waan je je vrijwel direct in een vakantiewereld. Je kunt uren voor je uit staren naar het strand, je handdoekje neerleggen op het bounty strand en onder het genot van een cocktail genieten van het uitzicht. De wuivende palmbomen en de beweging van de zee zullen het gevoel van innerlijke rust geven.” Wil je de volgende virtuele zonvakantie niet missen? Schrijf je dan.

ANVR voorzitter Frank Oostdam vindt het een prachtig initiatief en ziet veel mogelijkheden voor samenwerking. “Volgens ons is de virtuele zonvakantie dan ook een hartstikke mooie tool. Het een prima aanvulling voor consumenten ter oriëntatie en voorbereiding van hun vakantie of reis. Het kan bijna niet anders dan dat de reiziger hierdoor nog enthousiaster wordt om die vakantie of reis echt te willen gaan boeken en te beleven”, zegt Oostdam.

 

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Flinke passagiersgroei Eindhoven Airport

Volgende bericht

Schiphol Aviation Awards uitgereikt

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.