Nieuws

Volg Kluun in Jordanië via #IWASFAIR app Baobab

Bestsellerschrijver en ambassadeur van Baobab, Kluun vertrekt zaterdag 28 april met Baobab Reizen naar Jordanië. Via de splinternieuwe applicatie #IWASFAIR, doet Kluun elke dag met tekst én foto’s verslag van zijn reis. #IWASFAIR is Baobabs nieuwe social-mediatoepassing waarmee reisbegeleiders en reizigers – net als Kluun – foto’s en berichten kunnen delen. Een ideale oplossing voor thuisblijvers en een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is een reis of bestemming. Want overal ter wereld zijn reizigers dankzij #IWASFAIR live te volgen op www.baobab.nl/iwasfair. Kluuns reis naar Jordanië is de start, Baobab Reizen maakt vanaf nu al haar reizen zichtbaar via #IWASFAIR.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Einde voor holiday autos in BeLux

Volgende bericht

Costa Cruises breidt vloot uit met Costa Fascinosa

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.