Nieuws

VX verwelkomt Matador

Met ingang van 1 januari 2011 sluit Toerkoop Reisburo Matador zich met haar zeven vestigingen als nieuwe franchisenemer aan bij VakantieXperts. De kracht van het ondernemerschap, nieuwe businessuitdaging en de gedeelde visie met VakantieXperts zijn volgens de reisbureau-eigenaar de voornaamste redenen voor de overgang. Huub Arendsen: ‘Het was een moeilijke afweging om na zoveel jaar afscheid te nemen van Toerkoop, maar gezien de ontwikkelingen in de huidige markt en de kracht van het ondernemerschap van VakantieXperts zijn wij er van overtuigd dat deze stap positief gaat uitpakken. Natuurlijk zijn er ondernemers die verrast waren, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we deze overgang tot een succesvolle uitwerking weten te maken.’ Zowel organisatorisch als operationeel hebben zowel VX als Matador de overgang ingezet. In ’s Heerenberg worden de activiteiten samengevoegd en door Matador voortgezet op de locatie van VakantieXperts. De filialen gaan opereren onder de naam VakantieXperts Matador.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

ANWB neemt Cruise Travel over

Volgende bericht

AutoSlaap Trein voor zomer 2011 boekbaar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.