Nieuws

Webinar weken Fly to the West

De komende weken neemt Fly to the West je virtueel mee op reis. Zo kun je mooi je kennis over Amerika en Canada opfrissen. De reisspecialisten van Fly to the West nemen je mee op reis langs de highlights van hun favoriete regio. Daarnaast heeft Fly to the West twee hele leuke quizzen waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Elke webinar duurt ongeveer 45 minuten en start om 14.00 uur. Vergeet je niet aan te melden.

Donderdag 28 januari – Noordwest-Amerika
Van pruttelende poelen in Yellowstone tot wildlife in Grand Teton en de ongerepte Oregon Coast: in deze webinar kom je te weten wat Oregon, Washington en Montana voor je in petto hebben. Meld je hier aan.

Dinsdag 2 februari – Deep South & Florida
Reis af naar het swingende New Orleans, ontdek de muziekgeschiedenis in Memphis en relax aan de mooiste stranden van Florida. Tijdens dit webinar nemen je mee naar de allermooiste plekken van deze twee verrassende regio’s. Meld je hier aan.

Maandag 8 februari – New England & Oost-Canada
In dit webinar verken je Oost-Canada en de Amerikaanse regio New England. De reisspecialist van Fly to the West kent de regio op haar duimpje en vertelt je alles over de bezienswaardigheden: van Toronto en de Niagara Falls tot de Finger Lakes in de staat New York. Meld je hier aan.

Vrijdag 12 februari – Quiz: Raad de plaat
Quizzen maar! Raad de plaat en win een Rituals-pakket. Uiteraard staat de quiz in het teken van Amerika & Canada. Meld je hier aan.

Donderdag 18 februari – West-Canada
Wakker worden in de indrukwekkende Rocky Mountains, je vergapen aan turkooizen meren, woeste watervallen en wildlife. Tijdens dit webinar nemen we je mee langs de highlights van West-Canada. Meld je hier aan.

Maandag 22 februari – Zuidwest-Amerika
Fietsen over de Golden Gate Bridge, een gokje wagen in Vegas, uitkijken over de adembenemende Grand Canyon, wandelen in Zion en Bryce: dit is misschien wel de allermooiste reis van Amerika. Meld je hier aan.

Donderdag 25 februari – Kennisquiz
Test je kennis over Amerika & Canada! Sleep jij een leuke prijs in de wacht? Meld je aan en doe mee. Dit kan gewoon met een pc, laptop of tablet. Meld je hier aan.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Save the date: EURAM webinar Portugal

Volgende bericht

Arrestaties op Schiphol wegens valse negatieve coronatest-uitslagen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.