Nieuws

Weinig schade op St. Maarten door Earl en Fiona

Het St. Maarten Tourist Bureau heeft laten weten dat de orkaan Earl gelukkig geen omvangrijke schade of verlies heeft veroorzaakt op het eiland.

Er is geen schade gerapporteerd bij Princess Juliana International Airport. Veel gasten van het eiland zijn momenteel weer aan het genieten van de schoonheid die St. Maarten te bieden heeft.

‘Orkanen zijn natuurverschijnselen waar heel serieus mee om moet worden gegaan, maar dankzij de voorbereidingen en infrastructuur van het eiland hebben we beperkte schade opgelopen’, aldus Regina LaBega, Director of Tourism voor het St. Maarten Tourist Bureau.

Het voorbijtrekken van de orkaan Fiona heeft op de Bovenwindse eilanden Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba woensdagmiddag (lokale tijd) weinig schade veroorzaakt. Afgezien van extra regen en wind merkten de bewoners weinig van het voorbijgaan van de orkaan.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nederland heeft primeur nieuwe branding campagne Aruba

Volgende bericht

Stephan Bosman (Zoover) beste online ondernemer van het jaar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.