Nieuws

Westbound Travel opent nieuwe winkel in Hengelo

Deel dit artikel

De coronacrisis is nog niet ten einde, maar Peter Vroom durft het aan om een nieuwe winkel in het oosten van het land te openen. TravelPro sprak hem erover.

Om maar met de deur in huis te vallen, ik zag dat je een winkel gaat openen in Hengelo, wanneer en waarom?
“Het klopt inderdaad dat Westbound Travel gaat uitbreiden en een vestiging in Hengelo gaat openen. Wij waren al langer aan het kijken naar uitbereiding in Oost-Nederland en nu de mogelijkheid zich voordeed hebben we die gepakt. De nieuwe winkel is bijna klaar en vanaf half oktober gaan we open.”

Is het niet heel erg risicovol om nu een winkel te openen?
“Wij denken van niet en met de manier waarop we het kunnen doen zijn de risico’s te overzien. Juist is deze tijd is bij er de klant behoefte aan informatie en zekerheid die het reisbureau kan geven en wij zien het dus juist als een kans om het op dit moment te doen.”

Is het zo dat je nu drie reisbureaus, een zakenreisbureau en online activiteiten hebt?
“Westbound Travel heeft op dit moment twee reisbureaus in Enschede en één in Losser. Daarnaast hebben wij op de Universiteit van Twente een zakenreisbureau en is er een website met pakketreizen van Duitse touroperators.”

Lees meer in TravelPro 40 van 8 oktober 2021.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Borussia Dortmund benoemt P1 Travel tot Official Regional Partner

Volgende bericht

VvKR organiseert Masterclass Startende Reisondernemers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.