Nieuws

Wil jij gratis verblijven in Gerlos?

In november en december geeft Holland International de reisagent een gratis verblijf cadeau. Wanneer een vakantie wordt geboekt met verblijf in Residence Zillertal of Alpine Estate in het Oostenrijkse Gerlos verblijft de reisagent hier met drie medereizigers een week helemaal gratis. Residence Zillertal is een volledig gerenoveerd complex vlakbij het centrum van Gerlos. Alpine Estate is een nieuw appartementencomplex met uitzicht over de Zillertaler bergen en het bergdorpje Gerlos. Beiden wonnen dit jaar de Zoover Award. De reisorganisatie geeft honderd gratis verblijven weg. Meer info en de voorwaarden vind je op TUI Online. Ook hier geldt: op=op.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nieuwe vergelijkingssite voor jongerenreizen

Volgende bericht

Gratis overnachting op Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.