CoronavirusNieuws

Willem Holle: “34 jaar lang met héél véél enthousiasme bij de Europeesche gewerkt”

Willem Holle was 1 oktober 34 jaar werkzaam bij Europeesche Verzekeringen, maar beleefde vorige week woensdag jl. zijn laatste dag met als afsluiter een borrel…thuis via Microsoft Teams.

Het is me nogal wat, weg moeten bij het bedrijf waar je 34 jaar met ziel en zaligheid voor hebt gewerkt.
“Dat het mij overkomt is niet leuk, maar het is een ramp wat er met de reissector gebeurt. De Europeesche is leveranciers van de reiswereld en heeft dus net als de reiswereld daar ook last van. Ik snap het dat er dan maatregelen genomen moeten worden. Ook bij de Europeesche zijn er in het verleden al wel eerder maatregelen genomen en ik ben altijd buiten schot gebleven. Het zou wel heel simpel zijn om te denken dat het jezelf nooit overkomt. Het is zoals het is.”

Lees het volledige interview met Willem in TravelPro #04 die we vrijdag 29 januari jl. publiceerde op TravelPro.nl.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. André Kok
    4 februari 2021 at 19:12

    Beste Willem, wat een toestand, maar het is wat het is. De gehele branche wordt zeer zwaar geraakt. Laten we hopen op een zonnige zomer, dan wordt er wellicht nog iets verdiend. Wij hebben in het verleden altijd met erg veel plezier met jou en de Europeesche samengewerkt. Dank daarvoor. het ga je goed, waar wij niet aan twijfelen, want je bent een optimist.
    Hartelijke groeten Anne en André Kok
    Ex- Toerkoop reisburo van Asselt , Apeldoorn

Vorige bericht

FTI-FLEXPLUS-tarief: voor een meerprijs van 3% van de reissom volledige vrijheid in wijzigen en annuleren

Volgende bericht

Groot onderzoek naar impact coronacrisis op werkgelegenheid reisbranche

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.