Nieuws

Win droomreis tijdens opening eerste fysieke ‘Kuoni sfeerwinkel’

Op 18 december aanstaande vindt de officiële opening van de eerste fysieke Kuoni Travel Shop plaats in Den Haag. In de inspirerende shop, die geheel in Oosterse en Aziatische stijl is ingericht, krijgen consumenten de mogelijkheid om persoonlijk met één van de reisadviseurs af te spreken. Met de geheel nieuwe reiskompas (een soort spel waardoor men een beter inzicht krijgt in de wensen voor een persoonlijke droomreis) krijgen consumenten een beter en gerichter advies. Vanaf vandaag kun je terecht bij de eerste Kuoni shop die zich bevindt aan de Haagsche Bluf 34. Tijdens de officiële opening maak je kans op het winnen van jouw droomreis! Meer hierover in TravelPro nummer 38.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. Vanessa
    7 december 2010 at 08:53

    Als je kijkt naar ervaringen die reizigers hadden met Kuoni (bijv op https://www.reisgraag.nl/reisorganisaties/kuoni/) dan is het goed dat ze deze service gaan aanbieden. Waar vele organisaties vechten om de goedkoopste te zijn zullen ook wat organisaties zich onderscheiden door service en kwaliteit. Ik hoop dat deze aanpak van Kuoni de algemene ervaring zal verbeteren.

Vorige bericht

Wie is deze Sint?!

Volgende bericht

Win een reis naar Canada

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."