Cruise ClassNieuws

Win een droomreis met MSC Cruises

De Vakantiebeurs 2011 zal onder het thema ‘Onvergetelijke Bestemmingen’ weer een breed scala aan vakantiemogelijkheden presenteren, waaronder de sprookjesachtige cruisereizen van MSC cruises. De Italiaanse rederij is aanwezig op het cruiseplein in Hal 3 – stand A110. De rederij geeft een geheel verzorgde droomreis weg. Meedingen kan simpelweg door het invullen van een korte enquête. De winnaar ontvangt een 9-daagse cruise voor twee personen, die vertrekt vanaf Amsterdam en langs de Spaanse, Franse en Engelse kusten vaart. De winnaar zal op maandag 7 februari via de website bekend gemaakt worden.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Passagiers Turkish Airlines overmeesteren kaper

Volgende bericht

‘Active Scotland’ jaar van start

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.