Nieuws

Win een verblijf in Curaçao Marriott Beach Resort

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heeft in november 2019 haar deuren weer officieel geopend. Het resort is drie jaar dicht geweest en heeft een volledig metamorfose ondergaan. (Her)Ontdek dit heerlijke, meest luxe Caribbean resort op Curaçao en win een verblijf van vier nachten!

Curaçao Marriott is een hotel van wereldklasse met internationale flair en combineert perfect met de eilandsfeer op Curaçao, relaxt en ongedwongen. Een unieke match, het beste van 2 werelden zeg maar. De design inrichting is warm, elegant, modern, echt helemaal van deze tijd! En de service? Uiteraard spik en span, zoals je dat van een luxe 5-sterren hotel mag verwachten, maar wel één met een inspirerende Caribbean touch.

Winnen
Wil je zelf eens als VIP gast vertoeven op het mooie strand, de twee zwembaden en in de trendy restaurants van Curaçao Marriott Beach Resort? Maak dan de cursus en win een verblijf van 4 nachten in dit luxe resort op Curaçao. Elke drie maanden wordt er een prijswinnaar uitgeroepen, dus doe je uiterste best!

Start direct!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Kabinet: Reizigers uit buitenland moeten negatieve coronatest kunnen tonen

Volgende bericht

Barbara de Jong na 21 jaar Toerkoop naar The Travel Club

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.