Nieuws

WIN NU bij TravelPro: BladCadeau!

In TravelPro nummer 37 maak je bij onze WIN NU-wedstrijd kans op een abonnement op één van de 60 meest populaire tijdschriften van Nederland met het cadeauabonnement van BladCadeau. Normaliter kun je via de ReisburoWebagenda meedoen aan onze wedstrijd uit TravelPro, maar vanwege een technische storing is dat op dit moment niet mogelijk en vragen we je de antwoorden op de vragen ons deze keer per mail toe te sturen. Mail je antwoorden vóór 30 december naar reisburo@t-en-s-productions.nl. Excuus voor het ongemak!

Onderstaand nog even alle info van de WIN NU-wedstrijd van deze week:
BladCadeau is een cadeauabonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkverpakking. De winnaar van het BladCadeau kan zelf kiezen op welk tijdschrift hij of zij een abonnement wil. Zo kan je bijvoorbeeld ook met Kerst je partner hiermee gaan verrassen! Het aantal nummers dat je van het tijdschrift ontvangt is afhankelijk van het tijdschrift dat je kiest en varieert van vijf tot achtendertig nummers. Na afloop stopt het abonnement automatisch zodat je ook nergens aan vast zit! Wil jij kans maken op een gratis abonnement op een tijdschrift naar keuze? Beantwoord dan snel onderstaande vragen.
Dit zijn de vragen.

1. Hoe heet de nieuwe website over reizen naar Taiwan?
2. Vanaf welke datum gaat de AutoSlaap Trein weer rijden?
3. Hoeveel PTA’s zijn op dit moment aangesloten bij The Travel Company?
4. Welke website is dit jaar uitgeroepen tot ‘Beste Reiswebsite van het jaar’?
5. Wat moet je doen om kans te maken op een plek in de ‘Battle of the Best’ in januari van Holland International?


Mail je antwoorden vóór 30 december naar reisburo@t-en-s-productions.nl onder vermelding van WIN NU nr. 37. De winnaars ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

11 december : Travel Slide Reisbeurs 2010

Volgende bericht

Flexpakket D-reizen moet imago reisbranche opkrikken

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.