Nieuws

Video – Winnaar van ‘De Parade’ bekend

Floow Travel heeft samen met Bentour Reizen, FTI, Holidaytaxi’s en Holiday Extra’s een volledig verzorgde reis kunnen verloten onder alle reisagenten die aanwezig waren bij de eerste editie van dit netwerkevenement ‘De Parade’.

Het event bestond uit drie avonden, waar leuke activiteiten werden gecombineerd met persoonlijke kennismaking en waar het educatieve element op een bijzondere manier werd ingevuld. Benieuwd wie de winnaar is geworden? Bekijk deze video, wellicht ben jij wel de gelukkige!

Floow Travel wil alle partners: Bentour Reizen, FTI, OAD, Suncamp, Holidaytaxi’s en Holidayextra’s ontzettend bedanken voor hun deelname en inzet.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Tuinslang als ruggengraat

Volgende bericht

Marthe van Leeuwen terug als consultant bij AVIAREPS

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.