Nieuws

Winnaars derde TUI Challenge bekend

Na succesvolle edities op Kreta en Gran Canaria is de derde editie van Best of TUI… The Challenge deze keer naar maar liefst twee landen gegaan. Veertig reisagenten kregen meer te weten over de TUI concepten in zowel de Algarve, Portugal als de Costa Huelva, Spanje.

“Je leert altijd van voorgaande edities en kan op die manier de studiereizen nog beter maken. Daarom is deze editie net weer iets unieker dan de voorgaande. Inmiddels is onze studiereis redelijk bekend binnen de reisbranche, dus we proberen continu nieuwe elementen in de challenges te verwerken”, aldus Jeroen Otto, Sales TUI Nederland.

Op dit moment zijn de deelnemers nog van de laatste avond aan het genieten in Robinson Club Quinta Da Ria waar zojuist de winnaars van deze studiereis bekend zijn gemaakt. De grote winnaars zijn dit jaar De Explorita’s geworden! Gefeliciteerd Sandra Eeman (TUI Zierikzee), Maaike Schuurman (Regio Reisburo Gorinchem), Anja Speerstra (Reisbureau Friesland) en Tanya Oude Elferink (TUI Almelo). Bekijk hieronder de eindstand van de TUI Challenge:

  1. De Explorita’s
  2. The Big Smileys
  3. Quatro Exploradores
  4. The Smileys
  5. Equipe Vencedora
  6. Os Sorrisos
  7. Mixed Toppers
  8. Chicas de Laranja
  9. Team4Balaia
  10. L(T)UIzenmoeders

Uiteraard ging de studiereis gepaard met drie spannende games, waaronder ‘Kraak de Code’, de Foto-opdracht en de Camera Game. Bekijk hieronder de video’s van de gespeelde games.

Kraak de Code

40 reisagenten zijn op dit moment in Portugal voor de derde editie van Best of TUI… The Challenge! Vandaag hebben ze Albufeira ontdekt tijdens het ‘Kraak de Code’ spel. Bekijk hier een korte recap van de dag!

Posted by TravelPro on Tuesday, 29 May 2018

 

De Foto-opdracht

Gisteren gingen de deelnemers van de TUI Challenge met auto’s van Sunny Cars op pad voor de foto-opdracht. Hierbij reden ze van Portugal naar Spanje!

Posted by TravelPro on Wednesday, 30 May 2018

 

De Camera Game

volgt nog…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Win een verzorgde BBQ en/of Vespa Tour bij Sunair

Volgende bericht

Verplicht op vakantie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.