Nieuws

Winnen bij Cycletours fietsactie

Nu iedereen zijn fiets weer van stal haalt om van het mooie weer buiten te genieten, wil Cycletours de reisagent dat ook zelf laten ervaren. Deze en volgende maand maakt iedere medewerker die een reis bij Cycletours boekt kans om een mooi arrangement of een prachtige Gazellefiets te winnen.

Wat dacht je van een weekend in een kasteelhotel in Limburg met wellness faciliteiten om je fietstocht te vervolmaken of een verblijf in het luxueuze vijfsterrenhotel Karel V in het centrum van Utrecht met zijn culinaire verwennerij? En uiteraard mag je partner ook mee. Bovendien maak je in mei, in het kader van Meimaand Fietsmaand, ook nog kans op een extra prijs: een Gazelle Cycletours Trekking fiets, een comfortabele fiets geschikt om het hele jaar door en in heel Europa te gebruiken. De actie loopt al sinds 21 maart, dus mocht je hem gemist hebben en in de afgelopen periode een boeking hebben gemaakt voor Cycletours, dan telt deze zeker mee voor deze actie.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eugenie Engelbracht bij D-reizen aan de slag als communicatiespecialist

Volgende bericht

Thalys acht keer per dag tussen Amsterdam en Parijs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.